βιοδιασπωμενα οικολογικα προϊοντα για επαγγελματιεσ

 Premium εμπειρία, οικολογική συνείδηση και μοναδική παρουσίαση!

Στην Papa Bros, δίνουμε μεγάλη έμφαση στην premium αντιμετώπιση του πελάτη σας, με οικολογικό πρόσημο όπως οι εποχές προτάσσουν και επιβάλλουν!

Η χρήση βιοδιασπώμενων οικολογικών προϊόντων συσκευασίας είναι πλέον μια απαίτηση των καιρών! Με την προστασία του περιβάλλοντος να γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ και την νομοθεσία να απαιτεί πλέον την χρήση βιοδιασπώμενων οικολογικών προϊόντων, φροντίσαμε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς! Στην PapaBros θα βρείτε βιοδιασπώμενα οικολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως σακούλες, ποτήρια, καλαμάκια αλλά και κουτιά συσκευασίας! Κάντε σήμερα την οικολογική κίνηση που θα εντυπωσιάσει τον πελάτη σας με την premium εμφάνιση της!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΒΙΟ Προϊοντα!

Επιλέξτε σήμερα τα δικά σας βιοδιασπώμενα οικολογικά προϊόντα!

Βιοδιασπώμενα Σκεύη από Ζαχαροκάλαμο!

Το φυτό του ζαχαροκάλαμου, μετά την πίεση που δέχεται για να παραχθεί το σιρόπι, παράγει πολλές ίνες. Οι ίνες αυτές που δημιουργούνται, αντί να πεταχτούν στα απορρίμματα ή να καούν, προκαλώντας επιπλέον ρύπανση για το περιβάλλον, πλένονται και αποστειρώνονται σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες και έχουν ως αποτέλεσμα την πρώτη ύλη για την δημιουργία προϊόντων συσκευασίας μίας χρήσης. Τα βιοδιασπώμενα σκεύη από ζαχαροκάλαμο είναι μία φιλική λύση προς το περιβάλλον.

Το Ζαχαροκάλαμο είναι 100% βιοδιασπώμενο και κομποστοποιήσιμο υλικό, φιλικό για το περιβάλλον και αποσυντίθεται σε μικρό χρονικό διάστημα. Όλα τα σκεύη από ζαχαροκάλαμο είναι κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα και πιστοποιημένα για κομποστοποίηση (λιπασματοποίηση), σύμφωνα με το πρότυπο EN13432 (Ευρωπαϊκό Πρότυπο Λιπασματοποίησης)

Γιατί να προτιμήσετε τα σκεύη από ζαχαροκάλαμο?

Τα βιοδιασπώμενα σκεύη από ζαχαροκάλαμο αντέχουν στους 120°C σε καυτό λάδι και στους 100°C σε καυτό νερό. Είναι κατάλληλα για κατάψυξη στους -18°C, ενώ αντέχουν σε φούρνο μικροκυμάτων μέχρι και στους 100°C για 2 λεπτά. Μπορούν άφοβα να φιλοξενήσουν υγρά και έλαια, καθώς είναι αδιάβροχα και κατάλληλα για τρόφιμα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΒΙΟ Προϊοντα!

Τα βιοδιασπώμενα οικολογικά προϊόντα από την PapaBros είναι μια προσιτή επιλογή για όλους!

Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, η PapaBros στέκεται δίπλα στον επαγγελματία και του προσφέρει πάντα τις καλύτερες τιμές για κάθε προϊόν ή υπηρεσία! Για τον λόγο αυτό, τα βιοδιασπώμενα οικολογικά προϊόντα της PapaBros συνδυάζουν υψηλή ποιότητα κατασκευής, premium εμφάνιση αλλά και ασύγκριτη προστασία προς το μεταφερόμενο προϊόν. Και σε συνδυασμό με την μικρή ελάχιστη παραγγελία, αλλά και την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, είμαστε σίγουροι ότι θα γίνουμε οι νέοι αγαπημένοι συνεργάτες σας!

Πάρε Προσφορά στο Email σου
συμπληρώνοντας απλά τη πιο κάτω φόρμα  εξοδα αποστολησ

  Εντός Λεκανοπεδίου Αττικής

  Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα αποστολής είναι Δωρεαν.

  Εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής

  Για όλες τις παραγγελίες, το κόστος αποστολής της παραγγελίας στην έδρα της μεταφορικής (Με προϋπόθεση να βρίσκεται εντός Αττικής) είναι Δωρεάν.

  Η χρέωση της μεταφορικής είναι επιπλέον ποσό, το οποίο επιβαρύνεται εξ-ολοκλήρου ο πελάτης και διαμορφώνεται ανάλογα με την επιλογή της μεταφορικής εταιρίας.