ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ ΧΑΡΤΙΝΗ ΣΑΚΟΥΛΑ για επαγγελματιεσ

Δώστε premium διάσταση στο προϊόν σας με την εκτυπωμένη χάρτινη σακούλα της PapaBros!

Η εμπειρία του πελάτη σας συνεχίζεται και αφού φύγει από το κατάστημά σας!

Εκτυπωμένη Χάρτινη Σακούλα | Περνώντας σε μία νέα γενιά υπηρεσιών, η Papabros φέρνει την νέα υπηρεσία εκτυπωμένης χάρτινης σακούλας για όλους τους επαγγελματίες! Η χάρτινη σακούλα της PapaBros είναι ιδανική για όλους τους επαγγελματίες που θέλουν να δώσουν Premium διάσταση στο προϊόν τους! Η χάρτινη σακούλα της PapaBros μπορεί να εκτυπωθεί σε τρεις διαστάσεις (22x12x28, 28x17x29, 32x21x30) και διατίθεται σε δυο χρώματα, Kraft Λευκό & Kraft Καφέ! Παραγγείλτε σήμερα και εσείς τη δική σας χάρτινη σακούλα με λογότυπο και απολαύστε την ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς μόνο από την PapaBros!

Φτιάξε σήμερα την χάρτινη σακούλα με λογότυπο για την επιχείρησή σου!

Εκτυπωμένη Χάρτινη Σακούλα

Η εκτυπωμένη χάρτινη σακούλα από την PapaBros είναι μια προσιτή επιλογή για όλους!

Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, η PapaBros στέκεται δίπλα στον επαγγελματία και του προσφέρει πάντα τις καλύτερες τιμές για κάθε προϊόν ή υπηρεσία! Για τον λόγο αυτό, η χάρτινη σακούλα με λογότυπο έχει την πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς! Η ελάχιστη παραγγελία ανέρχεται στα 1.000 τεμάχια, ενώ το κόστος προεκτυπωτικών κυμαίνεται από 20€ έως 50€ (ανάλογα το λογότυπο την διάσταση κ.α.). Σε συνδυασμό με την γρήγορη παράδοση (περίπου 30 ημέρες) και την Live διαθεσιμότητα προϊόντων, είμαστε σίγουροι ότι θα γίνουμε οι νέοι αγαπημένοι συνεργάτες σας!

Δείτε δείγματα από επιχειρήσεις που επελεξαν την Εκτυπωμένη Χάρτινη Σακούλα!

ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ ΧΑΡΤΙΝΗ ΣΑΚΟΥΛΑ για επαγγελματιεσ

Δώστε premium διάσταση στο προϊόν σας με την εκτυπωμένη χάρτινη σακούλα της PapaBros!

Η εμπειρία του πελάτη σας συνεχίζεται και αφού φύγει από το κατάστημά σας!

Περνώντας σε μία νέα γενιά υπηρεσιών, η Papabros φέρνει την νέα υπηρεσία εκτυπωμένης χάρτινης σακούλας για όλους τους επαγγελματίες! Η εκτυπωμένη χάρτινη σακούλα της PapaBros είναι ιδανική για όλους τους επαγγελματίες που θέλουν να δώσουν Premium διάσταση στο προϊόν τους! Με μέγεθος 26.5x17x29.5 εκατοστά, μπορεί να φιλοξενήσει σχεδόν όλα τα κουτιά takeaway & delivery! Παραγγείλτε σήμερα και εσείς τη δική σας εκτυπωμένη χάρτινη σακούλα και απολαύστε την ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς μόνο από την PapaBros!

Φτιάξε σήμερα την εκτυπωμένη χάρτινη σακούλα της επιχείρησής σου!

Εκτυπωμένη Χάρτινη Σακούλα

Η εκτυπωμένη χάρτινη σακούλα από την PapaBros είναι μια προσιτή επιλογή για όλους!

Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, η PapaBros στέκεται δίπλα στον επαγγελματία και του προσφέρει πάντα τις καλύτερες τιμές για κάθε προϊόν ή υπηρεσία! Για τον λόγο αυτό, η εκτυπωμένη χάρτινη σακούλα μας έχει την πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς, ξεκινώντας από μόνο 0.12€ ανά τεμάχιο! Η ελάχιστη παραγγελία ανέρχεται στα 10.000 τεμάχια, ενώ το κόστος προεκτυπωτικών κυμαίνεται από 80€ έως 120€ (ανάλογα το λογότυπο την διάσταση κ.α.). Σε συνδυασμό με την γρήγορη παράδοση (περίπου 30 ημέρες) και την Live διαθεσιμότητα προϊόντων, είμαστε σίγουροι ότι θα γίνουμε οι νέοι αγαπημένοι συνεργάτες σας!

Πάρε Προσφορά στο Email σου
συμπληρώνοντας απλά τη πιο κάτω φόρμα

  εξοδα αποστολησ

  Εντός Λεκανοπεδίου Αττικής

  Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα αποστολής είναι Δωρεάν.

  Εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής

  Για όλες τις παραγγελίες, το κόστος αποστολής της παραγγελίας στην έδρα της μεταφορικής (Με προϋπόθεση να βρίσκεται εντός Αττικής) είναι Δωρεάν.

  Ακόμα, η χρέωση της μεταφορικής είναι επιπλέον ποσό, το οποίο επιβαρύνεται εξ-ολοκλήρου ο πελάτης και διαμορφώνεται ανάλογα με την επιλογή της μεταφορικής εταιρίας.