χαρτινο ποτηρι ΔΙΠΛΟΤΟΙΧο για επαγγελματιεσ

Δώστε premium διάσταση στο προϊόν σας με τα χάρτινα ποτήρια της PapaBros!

Στην Papa Bros, δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα του προσφερόμενου προϊόντος,
αλλά και την Premium αντιμετώπιση του πελάτη σας!

Για τον λόγο αυτό, τώρα η PapaBros σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από χάρτινα διπλότοιχα ποτήρια για όλες τις χρήσεις! Είτε για καφετέρια, για κοκτέϊλ μπάρ, ακόμα και για take away κατάστημα, το χάρτινο ποτήρι της PapaBros είναι η απόλυτη λύση! Συνδυάζει ποιοτική κατασκευή, premium ποιότητα και χαμηλό κόστος απόκτησης! Τα ποτήρια της PapaBros κατασκευάζονται από Eco Friendly υλικά, κάνοντάς τα φιλικά προς το περιβάλλον! Ανακαλύψτε σήμερα το δικό σας χάρτινο ποτήρι επιλέγοντας ανάμεσα σε Kraft, Γκοφρέ, Bamboo αλλά και Λευκά! Σε κάθε χάρτινο διπλότοιχο ποτήρι μας δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης του λογοτύπου σας με την υπηρεσία εκτύπωσης της PapaBros! Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για την εκτύπωση σε κάθε χάρτινο ποτήρι!

δειτε ολη τη συλλογη εδω!

Επιλέξτε σήμερα τα δικά σας χάρτινα ποτήρια!

Το χάρτινο ποτήρι από την PapaBros είναι μια προσιτή επιλογή για όλους!

Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, η PapaBros στέκεται δίπλα στον επαγγελματία και του προσφέρει πάντα τις καλύτερες τιμές για κάθε προϊόν ή υπηρεσία! Για τον λόγο αυτό, τα χάρτινα διπλότοιχα ποτήρια μας έχουν την πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς, πάντα με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής και την πιο premium εμφάνιση. Και σε συνδυασμό με την μικρή ελάχιστη παραγγελία, αλλά και την άμεση παράδοση, είμαστε σίγουροι ότι θα γίνουμε οι νέοι αγαπημένοι συνεργάτες σας! Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και γίνετε ο επόμενος ευτυχισμένος πελάτης της PapaBros!

δειτε ολη τη συλλογη εδω!

Πάρτε τώρα προσφορά για το δικό σας χάρτινο ποτήρι!

Πάρε Προσφορά στο Email σου
συμπληρώνοντας απλά τη πιο κάτω φόρμα

  εξοδα αποστολησ

  Εντός Λεκανοπεδίου Αττικής

  Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα αποστολής είναι Δωρεαν.

  Εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής

  Για όλες τις παραγγελίες, το κόστος αποστολής της παραγγελίας στην έδρα της μεταφορικής (Με προϋπόθεση να βρίσκεται εντός Αττικής) είναι Δωρεάν.

  Η χρέωση της μεταφορικής είναι επιπλέον ποσό, το οποίο επιβαρύνεται εξ-ολοκλήρου ο πελάτης και διαμορφώνεται ανάλογα με την επιλογή της μεταφορικής εταιρίας.